İngiltere Aile Birleşimi Vizesi

 

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi

İngiltere'ye Aile Birleşimi Vizesi ile seyahat etmek isteyenlerin, İngiliz vatandaşı olup Birleşik Krallık ’ta yaşayan eş veya partnerinin bulunması şarttır. Evlilik vizesiyle de karıştırılan bu vize türü bir çeşit göçmen kategorisidir. Yasal olarak evliliği gerçekleşmiş olanlar, ebeveyn ve çocuklar bu vizeden yararlanabilirler.

Bununla birlikte İngiltere aile birleşimi vizesi için belirli bir birikime de sahip olunması zorunludur. Başvuru evraklarını inceleyen konsolosluk yetkilisi ilk olarak taraflar arasındaki ilişkinin doğruluğuna bakmaktadır. Bununla birlikte bazı durumlarda sözlü mülakat talep edilir ve yabancı dil bilgisi ölçülür. Vize başvurunuz için karar verme yetkisi sadece Birleşik Krallık Konsolosluğu yetkilisine aittir. Bu yüzden evrakların doğru ve tam ibraz edilmesi son derece önemlidir. 

https://www.eraytur.com/ingiltere-vizesi/

Yorumlar

  1. if you want to check rta fines then visit my site: https://emiratesids.com/rta-fines/ and https://emiratesids.com/ this site also information about theNOL card balance checkand provides the information about all the UAE topics.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İngiltere Çalışma Vizesi